NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

300 voluntaris de Creu Roja ocupen demà l´Albereda

Es celebra així el dia mundial de la institució

Aquest dissabte 14 de maig, Xàtiva acull la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja on està prevista l’assistència de més de 300 voluntaris de la Institució Humanitària. La celebració amb lema “L’ajuda on cal, prop de tu”, s’ha plantejat com una jornada de portes obertes que tindrà com punt neuràlgic l’Albereda Jaume I on Creu Roja desplegarà de 10:30 a 13:30 10 carpes que acolliran exposicions, mostres i tallers pràctics sobre els seus principals programes.

Com dia l’alcalde, en aquest esdeveniment tindrà lloc una assemblea local de Creu Roja Xàtiva que actualment realitza atenció social a més de 130 famílies de la ciutat.

Per al dissabte, els més de 300 voluntaris participaran en les carpes amb informació de Creu Roja Joventut, Salut, Medi Ambient, Cooperació Internacional, Socors i Emergències, Persones Immigrants i Refugiades, Persones Majors, Pla d’Ocupació i Formació. Pel que fa als tallers, s’iniciaran a les onze i a les dotze amb activitats d’animació, reciclatge, jocs d’ajuda humanitària, muntatge de llocs sanitaris, presa de biomesures, competències per accedir al mercat laboral i primers auxilis i reanimació cardiopulmonar. La cita està oberta a tots els públics. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.