NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia Mundial de Creu Roja

Xàtiva acull la celebració autonòmica i ompli d´Albereda

Creu Roja ha escollit enguany a Xàtiva per a celebrar el Dia Mundial d’esta organització que va nàixer en l’any 1863 en Suïssa i que, a dia de hui, porta a terme 120 projectes en la Comunitat Valenciana, amb un total de 20.000 voluntaris i 500.000 persones ateses. L’Albereda de Xàtiva s’ha convertit en l’aparador d’una organització benèfica que pretén incrementar la seua presència i augmentar el seu voluntariat.

En esta jornada els que han passat per l’Albereda han comprovat els mitjans tècnics de que disposa l’oenegé en cas d’emergència, els seus mitjans de transport o els aparells sanitaris d’atenció immediata, però també han conegut de primera mà quins són els programes que porta a terme esta entitat.

I per a introduir als més menuts en la solidaritat, també s’han portat a terme jocs per a ells, com este ‘Pasapalabra’ o esta altra activitat on majors i menuts han disfrutat per igual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.