NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Augmenten els beneficiaris de les ajudes per a pagar l´IBI

PODran beneficiar-se famílies que ingressen fins a 800 euros

Les famílies d’Ontinyent amb ingressos de fins a 801’76 euros mensuals podran beneficiar-se enguany de les subvencions a l’Impost de Bens Immobles de la vivenda habitual que atorga l’Ajuntament a unitats familiars del municipi.

El canvi al límit d’estes ajudes, a les que fins ara sols es podia optar amb ingressos de fins a 645 euros al mes, respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de famílies.

En aquest sentit, la revisió de l’ordenança de bases reguladores d’ajudes per al pagament de l’IBI també registrava altre canvi, el de que els beneficiaris siguen propietaris o copropietaris sols d’un immoble destinat a vivenda, un aparcament i un traster.

Les ajudes podran ser de fins al 90 per cent de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos mensuals de 0 a 534’51 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 534’51 i 801’76 euros, sent estes ajudes considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals. El termini per a presentar les sol·licituds serà des del dia 1 de juny de 2016 fins el dia 31 de juliol de 2016, ambdós inclosos. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.