NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

35 ONGDs participen enguany en la Fira per la Solidaritat

Tindrà lloc este dissabte en la Plaça Sant Domingo

Fins a 35 entitats solidàries i ONGDs participaran aquest dissabte 28 de maig a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent en la “Fira de la Solidaritat”; jornada organitzada per l’Ajuntament a través del Consell de Cooperació i Solidaritat Municipal.

La jornada del dissabte començarà a les 12 amb l’acte d’inauguració a la plaça amb la novetat de la realització d’un passacarrer festiu del Grup jove de percussió i ball “Ciudad de los colores” de l’Associació Cultural Dánae d’Alacant que durant tot el dia animaran i realitzaran tallers tant de ball com de percussió per a xiquets i joves.  La fira també servirà com a marc per a celebrar altra vegada l’acte final de la Setmana d’acció mundial per l’educació (SAME) on participen escoletes infantils, escoles i els Instituts del municipi. El lema d’enguany és “Paraigües del món per l’educació”.

Enguany es modifica l’horari de la fira, passant de 12 a 21 hores amb una pausa de dos a cinc del migdia. La vesprada s’obrirà amb una actuació de balls típics valencians a càrrec del grup de Danses d’Ontinyent. Per a la cloenda, de vuit a nou de la nit s’ha preparat l’espectacle de carrer a càrrec de les ballarines del Ballet Òpera Ontinyent amb el ball ètnic titulat “La Font de les Cultures”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.