NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Inesgotables", un projecte fotogràfic de sensibilització

Es presentava el dia de l'esclerosi múltiple

La regidoria de Benestar Social de Xàtiva ha iniciat una campanya, a través de la fotografia, que donarà visibilitat a les malalties minoritàries, rares, mentals o que comporten l’exclusió social de les persones que la pateixen i ho feia ahir, aprofitant el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple. El projecte visual titulat “Inesgotables” està capitanejat pel fotoperiodista Eduard Francés.

La campanya durarà tota la legislatura amb diferents patologies. A través del suport fotogràfic es contarà la història i el dia a dia de les persones afectades i del seu entorn.

“Inesgotables” constarà d’entre 15 i 20 fotografies per sèrie i es portaran també al carrer. A més està prevista la programació d’exposicions i xerrades en col·legis i instituts.

La sèrie dedicada a l’esclerosi múltiple està pràcticament rematada. Aquesta malaltia es caracteritza per l’aparició de lesions desmielinitzants, neurodegeneratives i cròniques del sistema nerviós central. Actualment es desconeixen les causes que la produeixen.

Pel moment es considera que no té cura encara que existeix medicació eficaç. Pot presentar-se una sèrie de símptomes que apareixen en brots o que progressen lentament al llarg del temps. Es distingeixen diversos subtips d’esclerosi múltiple.

Aquesta associació compta amb nou local, cedit per l’ajuntament, situat en la plaça Roca número 17 de Xàtiva. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.