NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sopar a benefici d´Equador

Amics de la Consolació de Xàtiva arreplega diners per ajudar als damnificats pel terratrèmol

Amis de la Consolació de Xàtiva ha arreplegat diners durant les últimes setmanes per ajudar als damnificats pel terratrèmol d’Equador. Es tracta d’una iniciativa que ha culminat amb un sopar solidari al pati de la Casa de Cultura que ha estat amenitzat per la violinista Mónica Grau, el pianista Jorge Sempere, la cantant Nieves Saez i el grup Paraules de Fang, encarregat de la lectura dels poemes.

El sopar ha sorgit com una iniciativa més per tal d’arreplegar diners, però no ha sigut la única, perquè a les darreres setmanes s’han venut 2.000 misteres que han aprofitat per a recaptar fons.

Per altra part, la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha anunciat que l'Ajuntament de Xàtiva farà una aportació extraordinària a través del Fons Valencià per a la Solidaritat, amb la finalitat d’ajudar a finançar ajudes d'emergència amb motiu dels terratrèmols d'Equador. Esta ajuda extraordinària serà de 2.000 euros, provinents de la partida de Benestar Social. Amb aquestos diners s'adquireixen materials de primera necessitat i aliments, però també s'escometen obres d'urgència per reposar serveis bàsics de neteja, aigua i energia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.