NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova Unitat de Prevenció d´Addiccions

Estarà situada en la Casa de la Joventut

L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat la nova Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, UPCA; un nou servei d’assessorament que estarà situat en la Casa de la Joventut i que s’encarregarà de desenvolupar programes específics de prevenció en el consum de drogues i alcohol fonamentalment entre els menors.

La psicòloga Pilar Morales coordinarà aquesta unitat que ja està treballant en un Pla de Prevenció de Drogodependència que marcarà tota l’estratègia que es desenvoluparà en aquest àmbit durant els propers anys.

Entre els objectius està la reducció de l’ús o abús de les drogues i, per tant, els problemes associats als mateixos. La UPCA també s’encarregarà de realitzar les campanyes de sensibilització i informació per arribar a tota la població. I és que, segons l’última enquesta Estudes, en 2014 provaren per primera vegada l’alcohol, 285.000 menors i 18 anys i s’enganxaren a fumar, 137.000.

La presentació d’aquesta unitat preventiva es feia ahir amb motiu del Dia Internacional sense Tabac.

Als últims anys, les dos lleis aplicades en Espanya, tant la del 2005 de limitació de venda del tabac com la del 2010, de prohibició de fumar en establiments públics, ha significat la disminució del seu consum en anys posteriors. Altres xifres també ho constaten com el minvament d’un 4% d’ingressos hospitalaris per infart agut de miocardi. Tot i així a la Comunitat Valenciana encara es pateixen 6.500 morts anuals relacionats amb el tabac. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.