NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oltra felicita al nou Govern per l´obertura del CRIS i del CEEM

En menys d´un any ha posat en marxa les instal·lacions

Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives visitava ahir Xàtiva per recorre les instal·lacions dels centres específics per a malalts mentals, CRIS i CEEM, en funcionament des del passat un de maig després de set anys construits i sense ús. Una obertura que va atribuir a la voluntat política del nou govern que ha tret endavant aquest projecte en menys d’un any.

El Consell ha invertit 1,2 milions per posar en marxa aquestes instal·lacions amb la dotació d’equipaments en la residència, el CEEM, de 40 places.

La vicepresidenta ha lamentat el càstig i abandó de l’antic govern al llarg de 20 anys en aquesta matèria el que ha fet que la nostra comunitat siga l’última en l’atenció a la salut mental. Ara l’actual govern està immers en la creació d’un pla integral d’atenció de salut mental.

 

 

La Generalitat ha creat 526 noves places per a persones amb diversitat funcional i amb malaltia mental crònica gràcies a l’obertura de 8 nous centres i l’ampliació de places subvencionades en instal·lacions ja en funcionament amb un cost global de 4,9 milions d’euros. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.