NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sopar anual d´Adiem

Representants polítics i socials de la Vall d?Albaida es donen cita en el sopar

Representants polítics i socials de la Vall d’Albaida s’han donat cita en el sopar anual que organitza Adiem i en el que es junten vora 400 persones per tal de normalitzar les malalties mentals, oferint el seu suport des de les entitats i partits que representen i compartint una xerrada distesa. A l’acte han estat convidats representants del Govern local i autonòmic, que han valorat la trajectòria d’esta Associació per la Defensa i Integració del Malalt Mental.

El sopar ha aprofitat per a fer balanç de l’últim any i per a seguir reivindicant projectes que porten anys gestant-se, com l’obertura d’un centre de dia o la posada en funcionament d’habitatges supervisats.

Estes reivindicacions han estat en l’ordre del dia d’un sopar que, no per reivindicatiu, deixa d’agermanar a tots els implicats en les malalties mentals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.