NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els estudiants recapten 2.380 euros per als necessitats

Alumnes de l´institut Francesc Gil i el col·legi Sant Antoni Abad de Canals, han arreplegat 2.380 euros que han repartit entre tres associacions locals

Malgrat que la pluja va arruïnar el mercadet solidari que cada any des de fa 22 organitzen els alumnes de l’institut Francesc Gil i el col·legi Sant Antoni Abad de Canals, han arreplegat 2.380 euros en activitats paral·leles que han permès repartir xecs de 761 euros a l’AECC de Canals, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Càritas.

Com sempre, els alumnes, el professorat i els beneficiaris han compartit un dinar per a fer entrega dels xecs, uns diners que de segur ajuden als més necessitats, ja que este és un dels objectius d’esta iniciativa que, a més, aprofita per a educar en valors.

El rècord de recaptació es va donar en l’any 2015, amb 3.004 euros, però les xifres sempre han estat per damunt dels 1.700 euros. Poc a poc, els diners recaptats augmenten gràcies a la sensibilitat de la població, que sempre col·labora en causes benèfiques. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.