NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació inverteix 600.000 euros en Tavernes

La major part dels diners han anat a parar a millorar els camins rurals

Tavernes de la Valldigna ha invertit 600.000 euros concedits per la Diputació de València en diverses actuacions emmarcades dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles i, per eixe motiu, la vicepresidenta de l’ens provincial, Maria Josep Amigó, ha visitat el resultat d’estos projectes per a comprovar de primera mà com s’apliquen les ajudes.

Amb els diners de la Diputació de València, s’han adequat diversos camins rurals del municipi, s’ha portat a terme la naturalització del llac de la Goleta, s’han pintat els passos per a vianants i s’ha reparat el clavegueram d’alguns carrers, com el de Sant Pere. A més, s’han adequat unes instal·lacions per tornar a posar en marxa la ràdio del poble que s’escoltava als anys 70 i 80 i que, de moment, estan a l’espera de la concessió de freqüència per poder emetre.

Però ací no acaben les actuacions perquè, per a l’any que ve, Tavernes de la Valldigna espera impacient una ajuda que permeta millorar l’accés nord a la platja.

La visita d’Amigó ha aprofitat també per a participar en la campanya de sensibilització i consciència ambiental organitzada pel servei de Medi Ambient de la Diputació i, en acabant, ha visitat una empresa local que es caracteritza pel seu compromís pel desenvolupament sostenible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.