NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comencen les festes amb la publicació i la presentació del llibre

Divendres a la nit arrancaven les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l´Olleria

Divendres a la nit arrancaven les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria amb la Publicació i Presentació de llibre de festes. A les deu i mitja, la nombrosa comitiva formada pels representants de les filades vestits amb casaques i gel·labes; festers infantils i grans; membres de la corporació municipal tancant la SEM Santa Cecília eixiren des de l’hospital per traslladar-se a la plaça de la Vila. Ací, des del balcó de l’antic Ajuntament, la senyora Elia Mateu va pronunciar el discurs de la publicació. Elia, pertanyent a la Filà Bohemios on ha ostentat diferents càrrecs com el de favorita al 2010 va recordar els seus inicis en la festa.

Al seu discurs faria una menció especial als vidriers que al seu moment muntaren les festes de l’Olleria i desgranaria l’essència i l’esperit de cadascun dels actes i de totes les filaes.

Un gran castell de focs d’artifici va posar punt i final a la publicació. Immediatament després, la comitiva oficial es concentra al Teatre Cinema Goya per assistir la presentació del llibre de festes coordinat enguany per Àngel Cano i amb portada de Ceferino González. Amb tots els banderins moros i cristians disposats en l’escenari, l’acte començava agraint a Elia la seua predisposició per acceptar el càrrec de publicadora.

Pel que fa al llibre, s’ha mantingut la seua essència però incorporant altres tipus de contingut, sobretot aprofitant les noves tecnologies.

Tradició i modernitat també inclosa amb noves seccions.

El mateix coordinador fou el primer en fer entrega del llibre a l’alcalde per ser després aquest últim, l’encarregat d’obsequiar el volum als càrrecs del 2016 així com a la Reina i Reina infantil, festers i festeres.

Aquest any i fruit de la campanya de participació realitzada recentment, Superpodres per a tenir grans idees, s’han fet algunes modificacions al programa d’actes inicial. Per donar resposta a la demanda ciutadana s’han incrementat les activitats que hi havia programades des del dia de l’alardo al d’entrada. El proper acte fester a l’Olleria tindrà lloc el divendres 19 d’agost amb la proclamació de reines, festers i festers, capitans i ambaixadors del 2016. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.