NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació d´Alacant millora la xarxa d´aigües amb 275.000 euros

Permetrà la connexió de la xarxa de Gata de Gorgos amb la canonada de regants de Pedreguer

Hui dilluns al migdia, el plenari de la Diputació d’Alacant ha aprovat la consecució d’una obra hídrica que donarà solució als possibles problemes d’aigua de cara a l’any que ve a la comarca de la Marina. Concretament la institució provincial subvencionarà íntegrament la connexió de la xarxa d’aigua de Gata de Gorgos amb la canonada de regants de Pedreguer.

L’acord conjunt de totes les forces polítiques han fet possible aquest tipus d’obres prioritàries en l’àmbit hídric. En el cas de Gata es destinarà el 100% de la inversió sostenible a garantir el seu subministrament en aquest projecte que tindrà un cost de 275.000 euros i que redacta la Diputació Provincial. Als 150.000 euros de la inversió sostenible que corresponen a la localitat, es sumen 125.000 euros de subvenció de l’àrea de Cicle Hídric.

L’alcaldessa també ha anunciat que el subministrament d’aigua potable per a l’estiu en Gata està garantida ja que els responsables d’Amjasa no deixarà de vendre aigua a la localitat. A aquestes es sumen altres accions hídriques que s’han dut  a terme com la impermeabilització del dipòsit de Boleries que permet extraure aigua de qualitat Aquesta obra es va pressupostar en 40.000 euros.

Altra actuació és el contracte de lloguer signat amb el Pou de Gata Residencial. L’ajuntament realitzarà les obres de connexió d’aquest pouo a la xarxa d’aigua potable amb cost de 30.000 euros.

Aquesta obra suposa, a més, deixar de comprar aigua a Xàbia. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.