NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El València CF recaptarà fons per als pobles afectats pels incendis

El partit benèfic es disputarà en Alzira el 10 d´agost

Alzira acollirà el 10 d’agost a les nou i mitja de la nit un partit benèfic entre el València CF i una selecció dels millors jugadors de Nigèria per a recaptar fons i repartir-los entre les poblacions més afectades pels incendis registrats enguany. Este repartiment es farà en funció de la superfície danyada el passat més de juny on Carcaixent, amb 2.000 hectàrees calcinades, va ser el municipi més perjudicat.

Les entrades costaran entre 6 i 10 euros i podran comprar-se al Mestalla fins el 6 d’agost i en les taquilles de l’estadi Luís Suñer d’Alzira els dies 8, 9 i 10 d’agost.

La creació d’una Fila Zero per a donatius permetrà augmentar els diners recaptats per a destinar-los als municipis de Carcaixent, Chella, Sellent, Sumacàrcer, Simat de la Valldigna, Cotes i Anna. El repartiment es farà atenent a la superfície danyada pels incendis, on també es varen vore afectats Alzira i Bolbaite.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.