NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrada a la Murta en Gata de Gorgos

Un total de 15 carros participen en un dels actes més multitudinaris de les festes

Al voltant de 15 carros amb els seus carreters amb les quintetes i els quintets del 2016 així com els majors, xiques i xics protagonitzaren el primer acte multitudinari de les festes de Gata de Gorgos, l’Entrada de la Murta. Una gran desfilada que va recorre els diferents carrers del poble, acompanyats per la colla de dolçainers i tabaleters “El Montgó” i on es va repartir cervesa a go-gó patrocinada per Discopub Kiros i Estrella Galicia.

Un acte anunciador de les festes on es compta amb la imprescindible col·laboració de la penya “Amics del cavall” de Gata integrada per més de 30 socis.

A les deu del matí tenia lloc la concentració de carros i cavalls a l’antic camp de futbol amb la participació dels quintos majors i infantils. Enguany les colles són ben nombroses; 53 xics i xiques i 40 menuts. Per la nit tindria lloc el festival de proclamació i coronació de regines i dames així com tota la cort d’honor. Enguany Sheila Doblado i Nora Meier han sigut les elegides.

Actes lúdics i festius barrejats amb altres plens de tradició com aquesta entrada a la Murta que conclouran aquest dissabte 6 d’agost amb el dia dedicat al Santíssim Crist. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.