NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

70.000 euros per a recuperar Playamonte

Gràcies a una ajuda de l´Agència Valenciana de Turisme

L’Ajuntament de Navarrès rebrà 70.378 euros d’ajuda de l’Agència Valenciana de Turisme per a recuperar l’entorn natural de Playamonte i adequar-lo a les exigències dels visitants. En 1970 el consistori va portar endavant la construcció d’un embassament artificial per a l’esbarjo dels veïns i com a centre d’atracció per a futures construccions de xalets però, en extraure les capes superficials de terres argiloses es trobaren amb una gran quantitat d’arena que aprofitaren per a construir la platja al voltant de l’estanc i l’embassament actual. Des de llavors, és una de les atraccions preferides per als amants de les platges continentals, que disfruten d’aigua dolça com si estigueren vora mar.

Però Navarrès no serà l’únic poble beneficiat amb les ajudes de turisme per a les Comarques Centrals, perquè s’han repartit una vintena de partides econòmiques per a promocionar el turisme local mitjançant l’adequació i posada en valor de recursos turístics, l’impuls del turisme sostenible, la senyalització i la millora de les oficines d’atenció al públic.

Ontinyent és la ciutat que més ajudes ha rebut per part de l’Agència Valenciana de Turisme, amb cinc diferents, destinades a promocionar les festes locals, a adequar instal·lacions o a la senyalització de diverses rutes. A més, la Diputació ha donat una ajuda de 7.750 euros per a crear la marca Turisme Ontinyent i promocionar els moros i cristians, i una altra quantia de 3.200 euros destinada a la senyalització turística del Pou Clar, Benarrai i el Barranc de la Puríssima, així com les xumeneres del Clariano i el Museu Tèxtil. A més, es subvencionarà la incorporació de ‘mupis’ digitals interactius que faciliten continguts multimèdia. En total, les ajudes sumen més de 35.000 euros.

Xàtiva, altra de les beneficiades, ha rebut dos subvencions: la primera per a promocionar les Nits al Castell i la segona per a adequar l’interior de la fortalesa amb il·luminació LED.

Pel que fa a Bocairent, ha rebut tres ajudes destinades a promocionar la fira del comerç, millorar l’oficina de turisme i fer més eficients les instal·lacions del Museu Antonio Ferri.

Per últim, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha rebut altra ajuda econòmica que permetrà crear una aplicació mòbil amb la riquesa patrimonial, natural i gastronòmica de les seues poblacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.