NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

III Aplec de cerveses al Mercat de la Terra de Xaló

Xàbiga s´emporta el premi a la millor cervesa

Xaló ha celebrat una nova edició del Mercat de la Terra, esta vegada dedicat a la cervesa artesanal, una cita amb l’artesania on els veïns i visitants han pogut comprar embotits, formatges, fruita, mel, verdura, vins, plantes i molts altres productes que deixen de costat als intermediaris per a que els productors siguen els que s’emporten el benefici.

En total, sis marques de cerveses artesanals han exposat els seus productes en este Mercat de la Terra que està més que consolidat i que permet compra productes de primera qualitat directament als productors.

En total, 36 parades ofereixen als compradors la màxima qualitat a un preu més que raonable, una atracció a la que es suma la música i els tallers infantils, però que té a la cervesa com a protagonista. No de bades, Xàbiga s’ha emportat el premi a la millor de les sis presentades.

Si volen comprar la seua cervesa, poden posar-se en contacte amb els creadors de Xàbiga a través de la seua pàgina web.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.