NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Calp reobri el Penyal d´Ifac després de l´adequació del sender

Les obres han tingut un cost de 40.000 euros

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha finalitzat les obres d'adequació i millora de la seguretat en el segon tram de l'itinerari del Parc Natural del Penyal d'Ifac, després de les quals s'ha millorat el traçat de l'itinerari existent, anivellant-lo i eixamplant-lo per mitjà de la construcció de murs de maçoneria i reposició del sòl de l'itinerari en aquelles zones que presentaven majors problemes de seguretat. A més, s'han eliminat les zones de major pendent, que presentaven riscos de caiguda, definint-se el traçat de l'itinerari principal, s'han col·locat cadenes de seguretat en determinades zones i s’han renovat les cordes de seguretat existents en el túnel i en determinats punts de l'itinerari, canviant els senyals indicatius i d'ubicació existents en la zona i realitzant un tractament a l'interior del túnel per a la millora de l'adherència.

La Conselleria ha estat treballant al llarg de huit setmanes per a poder finalitzar els treballs dins del període de màxima afluència a fi de poder reobrir l'accés a la cima del penyal, tancat als visitants des de maig de l'any 2015. Tot i així, les adequacions seguiran als propers mesos, millorant, entre altres coses, el centre d’interpretació.

El tram reobert forma part d’un dels itineraris més transitats dels existents en la xarxa d'espais naturals protegits de la Comunitat Valenciana, amb més de 120.000 visitants a l'any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.