NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gata acull 102 obres en la nova edició d´Art al Vent

Artistes de 26 països diferents participen en la mostra

Un total de 102 obres de 26 països dels cinc continents estan representades en la tretzena edició d’Art al Vent, una mostra d’art contemporani que fa de Gata de Gorgos un referent nacional d’art tèxtil. Les obres que fins el 4 de setembre pengen dels balcons de les cases dels carrers La Bassa, Duquessa d’Almodóvar i la Plaça de l’Església, han estat seleccionades d’entre les 250 presentades, així que el jurat ha tingut una dura tasca per davant.

En esta mostra d’art contemporani, que ha anat creixent any rere any, participen artistes heterogenis que no deixen indiferent ningú. De fet, la varietat de motius, de colors i de textures fan d’esta una exposició atractiva que visiten veïns de tota la comarca.

Però esta iniciativa no seria possible sense la figura de Josep Ginestar, coordinador de l’activitat i professor que aposta per la continuïtat de la mostra i la necessitat de crear un grup de treball que puga substituir-lo quan ell deixe el comandament d’Art al Vent. En qualsevol cas, encara li queda corda per a molts anys, així que es mostra orgullós d’haver aconseguit la participació de tants artistes.

Pel que fa al jurat de les obres, està composat per l’artista tèxtil Teresa Llancet; la president de la Xarxa Europea Tèxtil, Lala de Dios; i Joan Schulze, artista, professora i conferenciant internacional.

Si els agrada el que veuen a les seues pantalles, no dubten en visitar Gata de Gorgos per comprovar de primera mà que l’art al carrer és una manera més de cultivar les ments de veïns i visitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.