NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

125.000 euros per al Centre d´Interpretació de la Cova de Bolomor

Els diners venen del Patronat de Turisme de la Diputació

La Diputació de València ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a crear un Centre d’Interpretació de la Cova de Bolomor, on s’habilitarà una zona de recepció de visitants, on es posarà en funcionament una aula a l’aire lliure per portar a terme activitats didàctiques i on es crearà una zona d’aparcament.

La col·laboració entre l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de la Diputació permetrà adequar els terrenys de l’itinerari entre el camí de l’Ombria i la pujada al jaciment arqueològic. Per últim, cal destacar la creació de rampes d’accés i eixida de vehicles i vianants, l’adequació del paviment, la creació de zones d’ombra i la instal·lació dels elements de seguretat necessaris.

L’objectiu és donar continuïtat a les actuacions en benefici d’un turisme sostenible i de qualitat amb la revaloració dels recursos existents, apostant per la cura del patrimoni paisatgístic i natural, i restaurant els entorns urbans.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.