NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Orba estrena aplicació mòbil

Associacions i comerciants poden penjar informació actualitzada

Orba ha presentat una aplicació per a mòbil que permet als veïns rebre informació actualitzada de tot el que passa al poble, però també on es pot interactuar amb l’Ajuntament per fer-li arribar incidències. L’objectiu és facilitar la interacció entre associacions, Ajuntament, comerciants i particulars, de manera que amb la app podem fer reserves o accedir a noticies a les diferents categories establertes.

En properes setmanes es facilitarà l’accés xifrat a les associacions i comerços per tal de que ells mateixos puguen actualitzar la seua informació de manera autònoma, de forma que la aplicació estiga renovant-se constantment.

A més, el sistema permet rebre notificacions personalitzades, de manera que ens arribe només la informació que volem. Però altres opcions atractives d’esta aplicació són la possibilitat de reservar espais públics, conèixer els punts de recollida de residus o saber l’horari dels autobusos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.