NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrada de moros i cristians de Calp

L´AVinguda Gabriel Miró s´ompli de colors i música amb la desfilada

L’Avinguda Gabriel Miro de Calp s’ha omplert de colorit i musica gràcies a ‘El Desfile’, com s’anomena a l’Entrada de Moros i Cristians. Acte que un any més ha tret al carrer a les 11 Filades, 5 cristianes i 6 mores. Puntualment a les 19 hores els Templaris iniciaven l’entrada de les tropes de la creu, per darrere ho han fet els Contrabandistes, Mossàbards d'Ifac, Marins Corsaris i els Almogavers que enguany ostenten la capitania cristiana.  Els capitans, Mario Schumacher i Ana Belén Gallardo van preparar un boato lluït, omplint la desfilada de tons taronja deixant meravellats als espectadors amb els espectaculars ballets, un local i altre d’Ontinyent. Dracs i una escenografia medieval anunciaven l’arribada dels protagonistes del moment. La música de les gaites i un espectacle de focs d’artifici precedien a Mario i Ana Belen, els dos vestits de guerrers foren aclamats pel públic. Els acompanyaren desfilant en esquadres els amics i familiars en una nit especial per a ells.

Per darrere quedarien les tropes mores ostentades pels Mascarats, Tuareg, Berberiscos, Califach, Almoràvides i com no els Moriscos que enguany ostenten la capitania, encapçalada per Joan Vicent Mengual i Mª José Solivelles. Tots junts van traslladar al públic a altra època amb la escenografia preparada acompanyada de les bandes de música que fan vibrar de son especials el recorregut.

D’aquesta manera la historia i la devoció pel Santíssim Crist de la Suor va fer que Calp vibrarà amb l’espectacle, les carrosses i la música en aquest acte. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.