NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Encontre Solidari amg gossos detectors de càncer

L´Associació del Càncer i Detecció Olfactiva Canina ha organitzat la jornada

Navarrès ha acollit la primera edició de l’encontre solidari organitzat per l’Associació del Càncer i Detecció Olfactiva Canina, una entitat que treballa en la biodetecció canina, on els gossos, amb el seu olfacte, són capaços de detectar en mostres d’orina marcadors de càncer de pròstata. El projecte es porta a terme amb l’institut d’investigació de l’hospital La Fe de València i compta amb el vist i plau de la Conselleria de Sanitat i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

En esta jornada festiva, els veïns de Navarrès han participat a ritme de zumba i l’acte ha conclòs amb una solta de globus i una gran foto feta des de l’aire per a commemorar la lluita contra esta infermetat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.