NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un incendi a la marjal de Xeresa crema 150 hectàrees

Les investigacions apunten a un foc provocat

L’incendi declarat ahir a les huit de la vesprada a la partida de les Galerases de Xeresa, ha afectat 150 hectàrees d’esta zona humida d’especial protecció mediambiental. Malgrat que anit pareixia controlat, un canvi en la direcció del vent va diferenciar el foc en tres focus diferents i va fer rebrotar cap a les cinc del matí les flames, fins al punt d’haver de tallar la carretera Natzaret-Oliva fins a Xeresa. Afortunadament, a migdia de hui el foc s’ha controlat.

Les flames han devorat milers de metres quadrats de canyar i vegetació típica de marjal i el foc es podia vore ahir des de distints punts de la platja de Gandia i dels municipis del voltant. Dos aeronaus han treballat durant este matí en l’extinció de l’incendi, que ha provocat desallotjaments preventius de cases pel fum.

Les investigacions apunten a que el foc es va originar en cremar unes canyes i prompte es va estendre per tot arreu degut al fort vent que imperava en la zona. L’actuació dels bombers dels parcs de Gandia, Oliva i Cullera ha evitat que l’incendi adquirirà majors dimensions.

Segons els experts, en uns mesos la zona estarà regenerada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.