NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tavernes il·lumina la Torre Guaita

És una actuació més per a posar-la en valor

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna segueix invertint per posar en valor la Torre Guaita i el seu entorn, i l’última de les actuacions ha estat il·luminar la zona amb una un projecte que ha costat 12.000 euros, 4.000 dels quals han arribat des de l’Agència Valenciana de Turisme.

Els treballs han consistit en instal·lar un tub flexible amb tecnologia LED en el camí d’accés des del carril bici que es troba bora la carretera de la platja fins a la torre. A més, també està previst il·luminar el cartell amb el mateix sistema, millorant així l’eficiència energètica.

L’objectiu és la revalorització d’este paratge declarat Bé d’Interès Cultural i potenciar-lo com a centre d’activitats turístiques sostenibles.

La il·luminació del camí es suma als treballs que s’han portat a terme a l’entorn de la torre, com el condicionament, la pavimentació i l’adequació de les vies d’accés per a discapacitats, així com la restauració, la senyalització i informació adaptada als invidents i el mobiliari que s’ha instal·lat al voltant de la torre.

La Torre Guaita de Tavernes es va construir en 1575 per a defensar als veïns dels continus atacs de pirates i corsaris. Formava part d’un sistema de vigilància de les costes i, a més, era un excel·lent mecanisme de comunicació, ja que s’encenien fogueres de nit i s’enviaven senyals de fum pel dia. És tracta de la construcció d’estes característiques millor conservada de l’antic Regne de València i té una alçada de 15 metres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.