NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festival benèfic per als refugiats de Siria

El 90 per cent de la recaptació ha estat destinada a les famílies necessitades dels campaments de Grècia

Per primera vegada, Caputxes Morades i l’Ajuntament de Gandia han organitzat un festival solidari per a recollir diners i destinar-los a famílies necessitades sirianes que es troben als campaments de refugiats de Grècia, una catàstrofe humanitària que necessita d’atenció per part d’Europa i que, de moment, tan sols rep la d’associacions i particulars com els que han participat en esta edició.

Els artistes participants no han cobrat ni un euro, tampoc els tècnics ni els organitzadors. L’objectiu és que el 90 per cent del preu de les entrades vaja destinat directament a estes famílies sirianes.

Les entrades es posaren a la venda anticipada per 8 euros, el mateix dia per 10 i, al cas de la fila zero, per sis euros, de manera que tots han pogut col·laborar en este festival celebrat a la Fàbrica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.