NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dècims personalitzats a través d´una app

Els usuaris podran rebre a casa els dècims en 48 hores

La innovadora aposta dels dècims personalitzats posada en marxa al 2013 per l’administració de loteria l’Albufera d’Anna ha obtingut el reconeixement d’Enisa, l’empresa pública d’innovació i tecnologia dependent del Ministeri d’Indústria. Una iniciativa que va comportar un gran esforç econòmic, logístic i tecnològic que ha donat com resultat un creixement imparable del seu volum de negoci.

Un camí que continua amb l’imminent llançament d’una APP que permetrà al comprador rebre al seu domicili aquests dècims personalitzats en menys de 48 hores des de qualsevol punt de la geografia espanyola.

Un volum de negoci que també s’explica per la seua forta presencia en les xarxes social son compta amb dos web i sis pàgines actives en Facebook.

Inclús ha irromput al mercat rus amb més de 800 usuaris d’aquest país que juga diàriament.

Enguany ha venut més loteria de Nadal que mai i inclús alguns números ja s’han esgotat i és que aquesta administració de l’Albufera d’Anna que té com mascota a El Pato Afortunado ha repartit importants premis als últims anys, el tercer i el cinquè en 2012 i 2014.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.