NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas visualitza la situació de les persones sense llar

UNa performance, la lectura d´un manifest i una pancarta commemoren la 'Setmana de les persones sense llar'

Una performance amb la representació de tres escenes d’accions diàries de les persones sense llar; el desplegament d’una pancarta al baldó de l’edifici consistorial i la lectura del manifest foren els actes desenvolupats ahir en Gandia dins de la campanya “Setmana de les persones sense llar” que Càritas llança des de fa 24 anys en tot l’estat.

Des de gener fins octubre d’aquest 2016, el Centre d’Atenció Integral Sant Fracesc de Borja de Gandia, gestionat per Càritas amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha atès a quasi 300 persones; s’han facilitat 5.525 desdejunis, 6.754 dinars, 5.382 berenars i 4.120 sopars. El servei de dutxa l’han utilitzat 5.557 persones, 920 el de lavanderia i 404 el de roba, xifres que demostren que en la capital de la Safor, encara que la xifra millora poc a poc, encara hi ha persones que pateixen o han patit el drama de viure al carrer. El centre ofereix no només una intervenció assistencialista sinó possibilitar el desenvolupament de l’autonomia personal i social a través de diferents ferramentes com tallers ocupacionals.

A l’últim any entre el col·lectiu jove va augmentar el número de persones sense llar. En general, la majoria, un 90% són homes però les dones són més vulnerables.

Una setmana commemorativa que va en consonància amb la filosofia del nou govern gandià, de fer polítiques per a les persones. En any i mig s’han invertit 2 milions d’euros en rendes garantides en fons de la Generalitat; 1’2 milions en rendes d’emergència i l’ajuntament està recuperant vivendes per a destinar-les a les famílies sense llar.

Hui divendres ha tingut lloc una jornada de portes obertes al Centre d’Atenció Integral Sant Francesc de Borja i demà dissabte, voluntaris, associacions i usuaris del CAI assistiran a la gran batukada organitzada en la ciutat de València. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.