NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

800.000 euros per a reparar el dic de Port Blanc de Calp

Els diners els ha posat la Conselleria d´Obres Públiques

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo ha inaugurat les obres de reparació del dic d’abric de Port Blanc en Cal pon la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha invertit aproximadament 800.000 euros. Unes obres que s’han executat en un breu espai de temps, concretament tres mesos.

La conselleria ja està treballant en la convocatòria d’un concurs pera la nova explotació del port per gestió indirecta i donar cabuda a unes 110 embarcacions i a diverses activitats nàutiques i esportives.

Les obres han consistit en la reparació del dic d’abric mitjançant la reconstrucció del nucli i recàrrega del dic escullera i la col·locació d’un talús d’unes 20.000 tones. Prèviament es va disposar al mar unes barreres flotants antiterbolesa que acotaven la zona de treballs al talús del dic i evitaven les possibles afeccions a aquest entorn privilegiat.

El tipus d’escullera executada compleix totes les especificacions tècniques requerides per assegurar la seua durabilitat i el correcte funcionament del dic. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.