NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Calp construirà en gener dues rotondes d´accés des de la N-332

El pressupost és de 1,5 milions d´euros

Diferents administracions s’han implicat per a fer realitat un dels projectes més demandats i necessaris en Calp: la construcció de dues rotondes que donaran accés al municipi des de la N-332 i que acabaran amb un dels punts negres en la xarxa de les carreteres de l’Estat. L’acte de replanteig es signava ahir entre l’administració provincial i l’empresa adjudicatària Gerola Transer S.L.U amb les signatures de la regidora d’Ordenació del Territori de Calp, Ana Sala marcant així l’inici de les obres, previstes per a gener i amb un termini de sis mesos amb un pressupost d’1´5 milions d’euros. Una obra, com diem, necessària ja que la població compta amb els mateixos accessos que quan només tenia 1.500 habitants.

Les obres milloraran la flexibilitat del traçat i sobretot la seguretat vial. Permetran un accés ràpid al centre urbà i a la zona de platges de Calp; connectant fàcilment amb la CV-746, la carretera que dóna accés a Moraira i a l’estació d’autobusos. Per altra banda, permetrà connectar amb altres àrees urbanes, el futur polígon industrial i comercial i zones que, fins aquest moment s’havia de girar a l’esquera amb gran perill.

L’administració local ha fet un gran esforç durant els últims anys per aconseguir posar d’acord a les distintes administracions per a incloure les dues rotondes al PGOU.

Les dues rotondes estaran separades per 850 metres; tindran 30 metres de ràdio interior i 36 d’exterior. L’obra finalitzarà abans de l’estiu. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.