NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El diputat socialista José Luis Ávalos participa en un encontre de partit

La militància va posar damunt la taula les seues inquietuds

El diputat socialista José Luis Ávalos ha participat en Canals en un encontre del partit en el que la militància ha tingut l’oportunitat de raonar sobre la situació interna per la que travessa el PSOE, però també sobre aspectes de la política actual que escapen al ciutadà comú i que es tracten en administracions com la que treballa Ávalos.

Des de que Pedro Sánchez ja no és el líder del PSOE a nivell nacional, moltes coses han passat a nivell intern en un partit que també acusa una rebaixa en el número de votants. És per això que les bases busquen informació i reflexió al voltant dels últims canvis al partit.

Com veuen, dirigents i militants tenen un objectiu comú: la conversa i la reflexió conjunta per tal de que el partit estiga més viu i més unit que mai.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.