NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert solidari per Ainhoa

Els organitzadors aconsegueixen recaptar 1825 euros

La sala Kulture Club de Xàtiva ha acollit un concert solidari en benefici d’Ainhoa, xiqueta afectada amb el síndrome de Rett. En total foren 1.825 euros els diners recaptats que ajudaran a seguir amb els tractaments que necessita per frenar una malaltia que afecta al sistema neurològic i provoca discapacitat a tots els nivells, creant una absoluta dependència.

El públic que va acudir a la cita solidària va gaudir de l’actuació de tres bandes “carrosses” Bordes Libres, Juntsd9 i Oscura Visión que destaquen pe fer versions de cançons de pop i rock de grups internacionals dels anys 80 i 90.

Oscura Visión, la banda valenciana que participà al programa “Tú sí que vales” de Tele 5 amb una excel·lent puntuació per part del jurat oferí un concert en acústic amb música influenciada per grups com Oasis, The Cure o The Silencers. A més durant la gala va haver “picaeta” per gentilesa de Mario Padial, vidriola solidària i estand amb tot tipus de manualitats a la venda com samarretes, clauers o bolis, festes per la mateixa família d’Ainhoa.

El síndrome de Rett afecta a una de cada 10.000 xiquetes originat per una mutació genètica al cromosoma X que es manifesta als poquets mesos. Les afectades pateixen crisis epilèptiques i tenen greus problemes per a comunicar-se.

Tots els artistes i empreses col·laboradores en l’esdeveniment, com és el cas de la TV Comarcal, ho han fet de forma desinteressada. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.