NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Iscana es presenta en societat a Gandia

Treballa pels col·lectius en risc d´exclussió social

L’associació Iscana s’ha presentat en Gandia per a donar a conèixer el seu treball com a entitat especialitzada en intervencions socioeducatives amb gossos i naturalesa. Formada per un grup interdisciplinar de professionals en educació i acompanyament social, esta associació pretén promoure el benestar de les persones pertanyents a col·lectius en risc d’exclusió, com ara les persones majors, els discapacitats, els menors víctimes de violència directa o indirecta i altres grups socials.

Per a donar a conèixer el treball que porten a terme, la Casa de Cultura Marqués González de Quirós ha acollit tallers de manualitats, d’expressió corporal i de jocs, a més d’una taula redona d’experiències en la que han participat membres de l’Associació La Rosa dels Vents, el centre de dia Los Brezos, Astea Safor i CRIS La Safor.

Cada tres mesos els membres d’Iscana es reuneixen per a tractar els assumptes programats i també formen al voluntariat per a que puga ser realment útil a l’entitat, una tasca constant i necessària per a posar el seu granet d’arena en la millora de la societat.

Iscana uneix el valor de la intervenció socioeducativa amb la integració en l’entorn natural.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.