NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les ajudes a les associacions augmenten un 37 per cent

Aquestes associacions necessiten el recolzament institucional, atès que els seus recursos són limitats

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la concessió d’ajudes per a associacions ciutadanes per a la realització d’activitats d’interès social, corresponent a l’exercici 2016 per un import global de 54.626,66 euros, el que suposa un increment de les subvencions pròxim al 37%. Aquesta pujada es produeix com a conseqüència de l’ampliació del nombre d’entitats que formen part del recentment creat Consell d’Acció i Polítiques Socials, impulsat des de la regidoria de Benestar Social.

Segons informen tècnics municipals de l’àrea, aquestes associacions necessiten el recolzament institucional, atès que els seus recursos són limitats per al desenvolupament de les seues activitats de caire social. S’aplica així una dinàmica diferent respecte al model de política social anterior. Enlloc de repartir discrecionalment les subvencions es treballa ara sobre projectes presentats per les entitats socials, amb un pla d’actuacions concret i un pressupost d’actuació. En quant a la distribució de les ajudes, la més quantiosa correspon a Aspromivise, Centre Ocupacional la Costera amb 6242,21 euros; segueix Gent de la Consolació amb 6.000 euros i Creu Roja Xàtiva amb 5400; amb poc més de 4.000 trobem Acofem 13, amb 3737 Axem Àrea 13 i amb 3.500, Cáritas Sant Pere; Cáritas la Mercè i Avsa-Xàtiva; Afilacos rep 3260 euros. Les altres associacions beneficiades són Aibe Balcan Xàtiva, Dones Tyrius, Tas, Adafaxa, la Junta Local Contra el Càncer de Xàtiva, l’església Evangèlica Baptista, Càritas La Seu, Sants Joan i El Carme. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.