NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat dóna 580.000 euros als pobles afectats pels incendis

Carcaixent i Anna són els majors damnificats

Només Carxaixent i Anna s’emportaran la meitat de les ajudes que la Generalitat Valenciana ha destinat per a pal·liar els danys produïts pels incendis forestals el passat més de juny. I és que estos dos pobles varen ser els més afectats per les flames, però no els únics. Chella, Sumacàrcer, Sellent, Terrateig, Xàtiva, Llocnou de Sant Jeroni, Cotes, Simat de la Valldigna, Alzira, Benifairó de les Valls i Bolbaite també resultaren perjudicats pels incendis dels dies 15, 16 i 17 de juny.

L’import total de les ajudes és de 580.000 euros i van destinats a la realització de les actuacions necessàries per a pal·liar els danys produïts pels incendis, bé mitjançant actuacions directes o a través d’ajudes a persones físiques i jurídiques. Les ajudes contemplen una cobertura de fins al cent per cent dels danys produïts en infraestructures i bens públics, danys en instal·lacions i infraestructures agràries, en bens i infraestructures cinegètiques i per danys en bens mobles immobles de persones físiques i jurídiques.

Alzira rebrà de la Generalitat Valenciana 2.500 euros, Llocnou de Sant Jeroni 24.600, Sellent 72.450 euros, Benifairó de les Valls 1.500, Simat de la Valldigna 3.000, Bolbaite poc més de 700, Sumacàrcer 78.700, Carcaixent 173.400, Terrateig 36.300, Chella 83.600, Xàtiva 6.400, Cotes 4.000 i Anna 95.500.

Les actuacions previstes en el decret aprovat pel Consell s’atendran amb càrrec al Fons de Contingència de l’any passat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.