NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Abel Cardona, de Reiniciem, nou alcalde de Benissa

PSOE, Compromís, Reiniciem i Ciudadanos voten a favor de Cardona

Després de 18 anys de Govern del PP al poble de Benissa, i en abandonar Juan Bautista Roselló el seu càrrec d’alcalde i l’acta de regidor, el plenari celebrat ahir en esta localitat de la Marina Alta ha nomenat a un successor, però no ha sigut del PP. L’oposició s’ha unit per a fer alcalde a Abel Cardona, de Reiniciem.

Reiniciem, PSOE, Compromís i Ciudadanos han sumat 9 vots en un plenari on el PP només en tenia 8, així que el canvi d’aires a l’Ajuntament és ja una realitat.

El nomenament de Cardona com alcalde no hagués sigut possible sense el vot favorable de Ciudadanos i, en concret, del seu únic regidor, Isidor Mollà, que ha obert la porta al canvi amb el seu vot i que assegura haver rebut pressions polítiques indignes.

Els companys de partit ja han anunciat que s’ha expedientat a Mollà i que finalment l’expulsaran, encenent encara més la flama d’una pressa de possessió en la que el nou alcalde s’ha mostrat conciliador amb els membres del PP, agraint la tasca que han portat endavant als últims anys, però desmarcant-se clarament de la seua manera de fer política.

Cardona aposta per un consistori obert a tot el poble que anime a la participació de la ciutadania als plenaris, sent igualitari, divers, integrador i multicultural, a més de valencianista.

Cal mencionar que el plenari també ha aprofitat per a que la popular Maria Ángels Crepo prenguera possessió de la seua acta de regidora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.