NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova campana per a l´església

Un jove del poble fa la donació al poble

La parròquia de l’Assumpció de Navarrés compta, des d’este cap de setmana, amb una nova campana dedicada al patró del poble, el Santíssim Crist de la Salut, i donada per un membre dels Mestres Campaners de València, José Fernando Calatayud.

La campana té un pes de 60 quilos i ha estat fosa per Campanas Quintana, empresa fundada en 1637 en la localitat de Saldaña, en Castella i Lleó. L’empresa 2001 Técnica y Artesanía de Massanassa li ha col·locat el jou de bronze, que ha pagat l’Associació de Mestres Campaners i la parròquia del poble.

Els campaners de Quesa, associació a la que pertany el donant de la campana, ha estat l’encarregada de la seua instal·lació al campanar.

La campana s’ha pujat de forma manual, desmuntant el jou de fusta i pujada per dins del campanar, tant pels tècnics com pels membres de l’Associació. A més, el dia de Sant Gregori es farà un volteig de campanes per a donar a conèixer de forma oficial el toc d’esta campana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.