NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El temporal fa desaparèixer la platja de Tavernes

L´Ajuntament demana solucions al Govern central

Tavernes de la Valldigna és una de les localitats costaneres afectades pel temporal de la passada setmana. Com poden veure a les imatges, preses ahir pel matí en la visita que la vicepresidenta de la Diputació va realitzar al poble, ha perdut la seua platja i les ones trenquen ja en les urbanitzacions, així que es necessita una actuació immediata per part de la Direcció General de Costes. De moment, des de l’Ajuntament no tenen notícia alguna de les institucions dependents de l’Estat, que són les competents en la matèria, però la Diputació ja ha posat damunt la taula la possibilitat de destinar una partida econòmica del Pla d’Emergències.

La zona costanera de Tavernes de la Valldigna és una de les més afectades pel temporal. Tant és així, que Jordi Juan compara els danys amb els que ha patit la platja de El Saler de València, calculats en 54 milions d’euros pel seu alcalde.

Siga com siga, en uns dies els representants de Tavernes de la Valldigna podran reivindicar en Madrid solucions al problema de la platja perquè, a més tardar, necessiten tindre-la a punt per a la temporada de Setmana Santa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.