NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gata celebra el Dia de l´Abre amb berenar i plantons

La Generalitat ha donat els plantons de carrasques, ins i nouers per a repartir-los als xiquets

Gata de Gorgos celebra enguany el Dia de l’Arbre amb un ample programa d’activitats on els més menuts són els protagonistes. El dimarts passat començaren amb un berenar saludable per als xiquets del poble en la pista esportiva de les Sorts. Allí menjaren i reberen un plantó d’arbre per a sembrar-lo a les seues cases, iniciant així una relació directa amb la natura i el seu desenvolupament.

La Generalitat Valenciana és l’encarregada de subministrar els plantons d’arbre que, en esta ocasió, han sigut carrasques, pins i nouers.

Però ací no acaben les activitats mediambientals entorn al Dia de l’Arbre, perquè este diumenge a les nou i mitja del matí tindrà lloc una excursió que eixirà des del camp de futbol del poble per visitar els arbres monumentals de La Rana i l’olivereta del Moro. En acabar es realitzarà una plantació d’arbres autòctons al parc de la vorera del riu Gorgos, per la zona del carrer Sant Josep, de manera que cada vegada que els veïns passen per allí puguen vore créixer els arbres plantats amb les seues pròpies mans.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.