NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gata es suma a l´Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible

D´aquesta manera es materialitza l´adhesió a aquesta aliança que s?aprovava al ple del passat novembre.

 L’alcaldessa de Gata de Gorgos, Magda Mengual i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, signaren ahir un conveni de col·laboració per a realitzar una campanya emmarcada en l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible. D’aquesta manera es materialitza l’adhesió a aquesta aliança que s’aprovava al ple del passat novembre.

L’Aliança de Ciutats és una iniciativa del Consell que desenvolupa la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a implicar als ajuntaments en sensibilitzar a la societat valenciana i complir amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

El projecte es troba actualment en la fase d’informació on també es presentarà un llibre sobre les pautes a seguir pels ajuntaments; seguirà amb la fase de sensibilització per finalitzar amb la fase de compromís en l’agenda. L’aliança, a més d’administracions també implicarà als ciutadans.

Per a l’Ajuntament de Gata, els objectius més importants a aconseguir són la igualtat de gènere i la reducció de les desigualtats. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.