NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carnestoltes en Gata de Gorgos

Una massiva desfilada infantil enceta la festa de carnestoltes a Gata de Gorgos

 Els xiquets de Gata de Gorgos encetaren, el passat dissabte les celebracions de Carnestoltes amb una massiva participació en la desfilada infantil. A les quatre de la vesprada es concentraren tots els disfressats en la plaça de l’Església per realitzar una cercavila acompanyats per la música de la colla El Montgó. Aquesta trentena de caragols són els quintos d’enguany, els que tenen deu anys i tenen l’honor d’assistir a tots els actes festius com protagonistes.

Elsa de Frozen; guapets pèsols; famosos superherois com Spiderman, Thor i Hulk, o altres més actuals com Lady Bugg; o Darth Vader i Capità América són alguns dels personatges favorits dels més menuts; menuts que no deixaren de divertir-se com aquestes animadores i de ballar tant al ritme de dolçaina i tabal com de xaranga. La volta pel poble va acabar al passeig d’Alacant on la comissió de festes 2017 va repartir berenar. Per la nit, a partir de les dotze fou el torn dels majors amb una desfilada que va comptar amb la participació de la quintà 2017 i animada per la discomòbil Team Work Djs. Les celebracions acabaran el proper dissabte 4 de març amb el soterrament de la Sardina. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.