NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva s´adhereix al Codi de Bon Govern de la Generalitat

Amb este Codi de Bon Govern es pretén promoure la millora de la qualitat democràtica i la generació de vincles de confiança entre les institucions i la ciutadania

L’Ajuntament de Xàtiva s’ha adherit este cap de setmana al Codi de Bon Govern de la Generalitat Valenciana, un decret aprovat que pretén dotar als alts càrrec d’un instrument que guie les seues actuacions amb l’objectiu de fer unes administracions públiques íntegres, eficaces i eficients. Per eixe motiu, el conseller de Participació ha estat present en l’acte d’adhesió a este marc normatiu.

Amb este Codi de Bon Govern es pretén promoure la millora de la qualitat democràtica i la generació de vincles de confiança entre les institucions i la ciutadania, combinant normes de caràcter clarament jurídic amb criteris de conducta, valors democràtics i principis com la integritat, la sobrietat, l’exemplaritat, la responsabilitat i la cooperació.

En estos moments són molts els ajuntaments que han signat este Codi de Bon Govern, garantint així la seua intenció de complir i fer complir els objectius d’una normativa que pretén recuperar la confiança ciutadana en les institucions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.