NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Candy Wright rep un premi per la seua tasca com a voluntària

L´ambaixador d´Anglaterra li ha fet entrega de la distinció a l´hospital

La presidenta de l’ONG Help of Dénia and Marina Alta ha rebut el premi Points of Light per la seua trajectòria dilatada en Espanya durant més de 25 anys com a col·laboradora activa i desinteressada amb el Departament de Salut de Dénia on, hui en dia, s’atén cada dia a mig centenar de pacients que requereixen traducció o acompanyament en Consultes Externes i en Hospitalització.

Wright és la primera britànica que rep este premi fora del seu país, en esta ocasió de mans de l’ambaixador en Espanya, una distinció que s’entrega a voluntaris destacats, capaços de transformar les seues comunitats i de ser una font d’inspiració per a altres. De fet, esta dona també ha contribuït a la creació d’un centre d’acollida de dones en la Marina Alta, un refugi per a persones sense llar en Gandia i un centre d’atenció a menors en Dénia. A més, dirigeix en l’Alcalalí un grup de teatre amb el que es recapten fons per a centres mèdics de la zona.

L’ONG Help of Dénia disposa d’un mostrador en l’entrada principal de l’hospital, on presta els seus serveis de forma gratuïta en horari de 10 a 13:30. La seua àrea de cobertura va des de Pego fins a Calp en la costa i tota la Vall de Jaló en poblacions properes. I, a més, ofereixen ajuda en les tasques de la llar, transport, visites hospitalàries i préstec de material metge.

En l’actualitat la ONG està formada per unes 200 persones que atenen a milers de malalts i dependents, estant sempre al seu costat per fer front a la solitud i la necessitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.