NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Policia i Bombers impedeixen un infanticidi

Policia Local i Bombers impediren que la dona complira la seua amenaça de llençar pel balcó a la seua filla de quatre anys i el seu bebè de mesos

Ahir Canals va viure un dels moments més tensos dels últims anys en ser testimoni de l’intent d’infanticidi d’una dona apostada en el balcó del seu pis al carrer Mestre Serrano. Afortunadament, Policia Local i Bombers impediren que la dona complira la seua amenaça de llençar pel balcó a la seua filla de quatre anys i el seu bebè de mesos.

El succés va tindre lloc ahir passades les tres de la vesprada, quan la Policia Local va rebre una trucada telefònica d’un ciutadà alertant de que havia foc en una casa del carrer Mestre Serrano. Arribats al lloc de l’incident, els agents comprovaren que no havia cap foc, sinó una dona que, des del balcó del quart pis, amenaçava amb llençar al buit als seus fills.

Primer intentaren tranquil·litzar-la des d’un balcó veí però, en vista de que la dona no deposava la idea de fer efectiu l’infanticidi, decidiren cridar als bombers que, penjats des de la terrassa, baixaren per la façana fins el balcó, on pogueren immobilitzar a la dona i protegir als menuts.

Moments després va ser traslladada a la Unitat de Psiquiatria de l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Els xiquets es troben en perfecte estat i, de moment, la dona segueix ingressada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.