NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Igualtat demana la llicència d´obres per adequar la residència

Les obres tindran un cost de 200.000 euros

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Ontinyent llicència d’obres per adequar les instal·lacions de la residència de discapacitats, finalitzada en 2010. L’actuació, pressupostada en 200.000 possibilita la seua posada en marxa ja que l’actual Govern Valencià no podia actuar a l’edifici fins assumir la seua titularitat, el que va ocorre en juny de 2016.

Els tècnics trobaren una sèrie de mancances a resoldre en l’edifici, construït per Caixa Ontinyent sobre terrenys municipals. Entre les obres a executar s’inclou la realització de canvis en la cuina per adaptar-la a un servei d’elaboració de menjars enlloc de càtering, amb 55.800 euros; l’adequació dels serveis de dutxa per a preservar la intimitat dels usuaris, 17.400 euros; adequació de la bugaderia per a dotar-la de més equipament, 1.300 euros, o col·locació de solera i paviment d’exterior i un nou accés per als vianants front de l’entrada principal amb un cost de 9.700 euros.

En aquest moment, l’Oficina Tècnica municipal està revistant la documentació i, com dia la regidora, s’espera que en breu es dona llum verda a aquestes obres de millora. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.