NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Verger acull la Trobada d´Escoles en Valencià de La Marina Alta

Al voltant de 15.000 persones s´han donat cita en este poble

Al voltant de 15.000 persones s’han donat cita este cap de setmana en El Verger per a disfrutar de la primera Trobada d’Escoles en Valencià de la temporada, una reunió de defensors de la llengua i l’educació que ja porten 32 anys treballant de valent per tal de reivindicar una escola pública, de qualitat i en valencià.

El Verger és la tercera vegada que acull una trobada d’este tipus, però res es deixa a la improvisació gràcies al treball de la coordinadora de pares, mares, professorat i alumnat de la Marina Alta, encarregats de l’organització d’un esdeveniment que multiplica per tres la població d’este municipi en el que es munten desenes d’estands i s’organitzen nombroses activitats de carrer.

Més d’una trentena de pobles han participat en l’edició que s’ha celebrat este cap de setmana en El Verger, on el lema ha versat sobre l’ús i defensa del valencià.

Però l’organització no està només al càrrec dels responsables educatius, perquè l’Ajuntament de El Verger porta mig any treballant de valent per tal de tindre-ho tot a punt per a que tot isca a la perfecció.

I res seria possible sense la implicació dels professors, alumes i pares del centre educatiu del poble, un grup de gent implicada i sempre disposada a la participació.

Tallers, activitats manuals, música i cercaviles han portat l’alegria a este poble de La Marina Alta, un dels molts municipis que enguany participaran en les trobades arreu de la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.