NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´exvicepresidenta del Govern reivindica la Llei d´Igualtat

La xerrada ha tingut lloc dins de la programació dels actes en commemoració del 40 aniversari de la refundació del PSOE de Xàtiva

Mª Teresa Fernández de la Vega ha estat en Xàtiva per a parlar d’Igualtat, dins de l’extens programa preparat per l’agrupació socialista en commemoració del 40 aniversari de la seua refundació. En la seua intervenció al saló noble de la Casa de Cultura, va reivindicar la Llei d’Igualtat promoguda pel govern de Zapatero que compleix ara deu anys de vida.

Per a l’exdirigent socialista, que presideix en l’actualitat la Fundació Mujeres por África, la llei de 2007 va posar a Espanya en l’avantguarda social en igualtat entre homes i dones, base de la democràcia.

Tot i així admet que gran part del seu contingut ha quedat obsolet en un nou context mundial dominat per la globalització i les polítiques neoliberals.

La commemoració del PSPV-PSOE local ha inclòs set xerrades, un homenatge als fundadors del partit i una exposició d’abundants documents i cartelleria.

El programa d’aniversari continuarà amb la visita del socialista al Parlament Europeu, Enrique Granero i el tancarà Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.