NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vidrios San Miguel, Plastiken i Serco, guardonades per Trèvol

Els premis s´atorguen a les empreses que integren discapacitats severs als seus negocis

En la seua visita a Ontinyent, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va presidir altre acte, aquest de tipus solidari; el lliurament dels primers premis a la responsabilitat social corporativa per a la contractació de persones amb discapacitats severes atorgats per la Fundació Trèvol.

Les empreses premiades en aquesta primera edició foren “Vidrios reciclados San Miguel”, “Plastiken VONDOM” i “SERCO”, que compten des de fa 20, 18 i 15 anys, respectivament amb membres del projecte de la Mancomunitat en plantilla. El premi és un disseny en vidre de Josep Sanjuán.

Des de la seua fundació en 1995, el projecte Trèvol de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida és un referent en tota Espanya com a model que treballa per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a partir de la seua inclusió en la comunitat i ha passat d’atendre 5 persones a 170 amb una llista d’espera de 80.

Abans de lliurament de premis, Ximo Puig, Jorge Rodríguez i Vicent Gomar van poder visitar les instal·lacions de Serco, una de les empreses reconegudes pel Trèvol, com també la seua tenda solidària que es va quedar menuda durant la visita i el nomenament del president de la Generalitat com a “Venedor d’honor”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.