NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

150 persones participen en la VIII Marxa Solidària

En total, s´han arreplegat un miler d´euros

Montesa celebrà el passat diumenge la vuitena marxa solidària organitzada per la Junta Local Contra el Càncer on participaren 150 persones. Amb un preu d’inscripció de 6 euros que donava dret a una samarreta i botella d’aigua es va aconseguir recaptar 1.000 euros que es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia. La marxa, s’organitza en col·laboració del Centre Excursionista, que cada any elabora un  itinerari atractiu i fàcil per fer participar a la majoria de la població. Enguany la ruta, que s’iniciava a les 9 del matí en la Plaça de la Cultura va passar pel pou i camí del Reixach, Santa Creu, punt d’escalada La Mola i el castell. Posteriorment tenia lloc un dinar al restaurant el Musical on acudiren més de 70 persones entre adults i xiquets.

Aquesta no serà l’única cita esportiva que enguany ajude a recaptar dinar per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer ja que la Junta de Montesa prepara per 15 d’octubre una cursa popular amb una distància de 8.500 metres. L’any 2016 la junta tancava l’exercici amb una recaptació de 3.000 euros. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.