NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Noves propostes per al ´Decideix Xàtiva´

Ahir el Consell de Ciutat va donar llum verda a sis nous projectes en una segona reunió oberta a la participació dels veïns i celebrada a la Casa de Cultura

 25 són finalment les propostes que es votaran la propera setmana dins dels pressupostos participatius de Xàtiva. Ahir el Consell de Ciutat va donar llum verda a sis nous projectes en una segona reunió oberta a la participació dels veïns i celebrada a la Casa de Cultura on es tractaren les diferents al·legacions presentades.

A la llista inicial de 19 es sumen ara les següents propostes: conversió en zona de vianants del camí Sant Roc i Sant Rafel; sobreelevació passos de vianants en l’Albereda i zona de l’estació; carril bici, camí verd, jardí de Sara en la Casa de la Joventut i piló retràctil de Teresa Coloma. A més a més, aquesta setmana, el procés de participació Decideix Xàtiva es troba en període d’exposició pública dels projectes on els col·lectius i persones proposants demanen el vot.

Les votacions, que tindran lloc a partir del dilluns 3 d’abril i fins el dilluns de la següent setmana, dia 10 d’abril es canalitzaran per Internet, a través d’una pàgina web allotjada al portal municipal i amb tres punts públics d’atenció i consulta.

El procés Decideix Xàtiva s’encetava a principis de febrer amb tallers i xerrades informatives. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.